? ??????????????Megan Fox? ????? ?? ???Rating: 4.0 (49 Ratings)??22 Grabs Today. 4166 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Transformers Movie? ????? ?? ???Rating: 4.3 (73 Ratings)??15 Grabs Today. 10887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, July 21, 2009

Satu hari CINTA & KAWAN berjalan dalam kampung... Tiba-tiba CINTA terjatuh dalam telaga... Kenapa?? Kerana CINTA itu buta.. Lalu KAWAN pun ikut terjun dalam telaga... Kenapa?? Kerana... KAWAN akan buat apa sahaja demi CINTA !! Di dalam telaga CINTA hilang... Kenapa?? Kerana... CINTA itu halus, mudah hilang kalau tak dijaga, sukar dicari apatah lagi dalam telaga yang gelap...Sedangkan KAWAN masih lagi tercari-cari dimana CINTA & terus menunggu.. Kenapa?? Kerana... KAWAN itu sejati & akan kekal sebagai KAWAN yang setia...kan ?? so, hargai lah KAWAN kita selagi kita terasa dia BERERTI....
> Walau kita punya> couple,teman> still paling setia.> Walau kita punya harta banyak,> teman still paling berharga.> Sayang awak!!> Kirim balik jika awak> anggap saya teman awak selamanya.> Kirim ke semua teman awak...dan> lihat brapa banyak teman> yang sayang awak!!!!!!!!!!!!!

0 comments: